8 Ocak 2008 Salı

Soya Eti

# Soya eti, yagi alindiktan sonra tekstüre edilerek et dokusu verilen soya unundan elde edilmistir. 25 et tadi ve görünümü verilerek gulas, kusbasi, kiyma ve daha degisik kullanimlara uygun formlarda hazirlanmis olan soya eti; yüksek kaliteli, düsük fiyatli, bitkisel yapili mükemmel bir protein, mineral ve vitamin deposudur.
# Et, baligin ve tavugun iki kati protein ihtiva eden soya etini her türlü yemeklerde et yerine veya et ile birlikte kullanabilirsiniz.
# Kolesterol içermeyen soya eti iyi bir diyet gidasidir.
# Kurudur, süngerisi ve lifli yapisindan dolayi isitildiginda kendi agirliginin üç katina ulasir.
# Ete göre kolesterol ve hormon riski olmayan soya eti, kullanimda inanilmaz derece ekonomiktir.
# Uzmanlarca "sari altin", "protein vitamin deposu", "kemiksiz et", olarak degerlendirilen soya eti; dengeli beslenmek isteyenler, hayvansal gidalar ve kolesterol diyeti uygulayanlar, beslenmeden kaynaklanan sindirim ve bosaltim sorunu olanlar, vejeteryanlar, ucuz ve dogal beslenmek isteyenler için vazgeçilmez bir üründrür.
# FIYATIMIZ KLOGRAM FIYADIR

0 yorum: