21 Ocak 2008 Pazartesi

Zayiflama Metodlari

Güzellik ve estetik uzmanı Arzu Gündoğdu, kadınların ve erkeklerin korkulu Rüyası haline gelen fazla kilolar ve aşırı yağlanmayı önleme konusunda her gün yeni bir metodun geliştirildiğini belirterek, bugüne kadar uygulanan metotlar arasında en etkili olanın parafinli zayıflama korsesi kullanımı olduğunu söyledi.

Şişmanlığı önleme metotlarından biri olan parafinli zayıflama korsesinin kullanımı ve etkileri konusunda İHA’ya bilgi veren Arzu Gündoğdu, “Parafinli zayıflama korsesi ile şişmanlık sorun olmaktan çıkıyor. Çünkü korse karın, kalça, bel, ve baldırlardaki yağları eriterek tamamen vücuttan atıyor” dedi.

Dokumasında ısıya duyarlı parafin kullanıldığını ifade eden Gündoğdu, “Korse uygulandığı bölgenin vücut ısısında 2 - 3 derecelik bir artış sağlıyor. Deri altında ısınan yağ kütleleri korsenin çapraz dokuma özelliği ile yaptığı mikro masaj sayesinde vücuttan atılıyor. Masaj etkisi aynı zamanda bu bölgelerdeki sarkmayı da topluyor” diye konuştu. Parafinli korsenin kadınlar kadar erkeklerin de kilo sorununa çözüm olduğunu kaydeden Gündoğdu, “Bayanlarda korsenin vücudu kaplama alanı diz kapağı üzerinden, göğüs altına kadar olan bölümdür. Yani yağ hücrelerinin en yoğun olduğu bölgelerdir. Baylarda ise, bel, göbek ve mide bölgelerini kapsar” dedi.

Parafinli korseyi kullanırken ek bir zaman harcamaya gerek olmadığını belirten Gündoğdu, “Ev işi veya spor yaparken, çalışırken, yürürken hatta otururken bile kilo verip zayıflama imkanı sağlayan korsenin en az 2 ay süreyle günde 8 saatten az olmamak kaydıyla çıplak tene giyilmesi gerekiyor. Aynı zamanda korseyi kullanırken 2 litre suyun içilmesi lazım” diye konuştu.
iha

0 yorum: