18 Aralık 2007 Salı

Cinsel Oyuncaklar

Alışkanlık haline gelen herşeyden zevk alma oranı, zamanla düşer. Bunlara seks de dahildir. İster aynı evde oturun ister oturmayın, birbirinizi sık sık görmeniz bile yatak hayatınızı monoton bir hale getirebilir bu birliktelikler.
Seks poziyonlarını değerlendirin, hem sizin hem de partnerizin için değişik pozisyonlarda seks yapmak yatak hayatınıza bir değişiklik getirebilir.
Eski günlerinizi hatırlayın, o romantizmi tattığınız günleri. Aynı romantik ortamı tekrar yaratmaya çalışın. Bu konuda genelde bayanların çabası vardır ama erkekler denemeye yeltenmeden burun kıvırırlar. Esasında hayatınızı başladığınız dönemlerde hiç de burun kıvıracak bir ortam olarak görmüyordunuz bunu!
Seks oyuncakları da bu konuda oldukça yardımcı olurlar. Hem zevk için, hem değişiklik, hem de cinsel performansı arttırmak için oyuncakların kullanımı tavsiye edilmektedir. Bu konuda çok çeşit vardır ve herbirinin kullanımı farklı olmasına rağmen amaçları aynıdır (seksten daha fazla zevk duymak ve insanların seks hayatına değişiklik getirmek).
En sık rastlanan ve kullanılan seks oyuncakları; vibratörler ve dildolardır.
Vibratör
Genelde penis şeklindedirler. En büyük özellikleri titreşimli olmalarıdır. Bu titreşim sayesinde de insanları uyarır ve cinsel yönden zevk almalarını sağlar. Elektrik ve pille çalışanları vardır. Bazılarının yüzeyi pürüzsüzken bazılarınki de ufak şişiklerden oluşur. Vibratörlerin çoğu kadınlar için üretilmiştir ama nadiren olsa bile erkekler için üretilmiş olanları da piyasada bulmak mümkündür. Hem cinsel ilişki esnasında hem de masturbasyon aracı olarak kullanılırlar.
Dildo
Dildoların anlamı yapay penistir. Diğer bir özellikleri ise sadece manuel olarak kullanımlarıdır. Dildolar hem kadınlar hem de erkekler için kullanılabilirler. Bazen lezbiyenler tarafından da tercih edilirler. Ayrıca impotans sorunu yaşayan erkeklerin dildoları kullanmaları tavsiye edilir.
Diğer Seks Oyuncakları
Anal Vibratör
Anal vibratörler genelde anal seks yapmadan evvel hazırlık için kullanılan araçlardır. Rektuma takılırlar ve bu bölgedeki adeleleri gevşetmede ve rahatlamada önemli rol oynarlar.
Özel Komdom-Klitoris Uyarıcı-Gıdıklayıcı
Esasında hepsi aynı ürünün bir parçasıdır. Kadını daha fazla uyarabilmek için penise takılan araçlardır.
Özel kondomlar, penisi daha kalın veya daha uzun bir hale getirirler. Her ne kadar bazı uzmanlar penisin boyutunun sekten alınacak zevk ile bir alakası olamdığını savunsa da bunun gerçek hayatta oldukça farklı olduğunu bilmekteyiz. Küçük ve kısa penisler pek fazla haz vermezler.
Klitoris uyarıcıları ise plastikten yapılmış daire şeklinde bir araçtır. Bu daire penise takılır. Bu dairenin etrafında değişik şişikler ve "düğmeler" vardır. Cinsel ilişki esnasında klitorisi değme yeteneği oluşturup, klitorisi uyarırlar. Herhalde bayanların da en çok şikayet ettiği konulardan bir tanesi de cinsel ilişki esnasında penisin yakından uzaktan klitorise değememesidir.
Gıdıklayıcılar ise genelde kavucuktan yapılmış olup etrafında değişik uzantılı cisimlerin bulunmasından oluşur; örneğin parmaklar gibi. Cinsel ilişki esnasında kadını uyarıcı rol oynarlar.
Seks Bebekleri
Bunlar gerçek boyutlarda erkek ve kadın bedenini oluşturan şişme bebeklerdir. İstenildiği takdirde ses kutularıyla da satın alınabilirler.
DİKKAT: Seks oyuncaklarından AIDS ve diğer bulaşıcı hastalıklar geçebilir. Tavsiyemiz seks oyuncaklarınızı birden fazla kişiyle kullanmamanız.

0 yorum: