18 Aralık 2007 Salı

Cilt Gerginleştirme

Radyofrekans ve ışık enerjisinin elos teknolojisindeki ortak kullanımı, tedavi edilen dokuyu ısıtarak etkili olur. Dokuda odaklanan ısı enerjisi deride kollajen denilen maddenin üretimine neden olur, bu da derinin gerginliğinin artması ve de ince kırışıklıkların ortadan kalkmasına neden olur. Böylece ciltte gerilme etkisi olur ve deri daha yumuşak, pürüzsüz ve elastik hal alır.

Elos ile cilt gerginleştirme benim için uygun bir işlem midir?

Elos tüm cilt tiplerinde etkin ve güvenli bir tedavi yöntemidir.

Sonuçları ne zaman görmeye başlarım?

Bir çok hasta derece derece ve artan bir şekilde seansların etkinliğini görülür. Gerekli olan seans sayısı kişinin cildinin durumuna göre değişir. Seanslardan önce yapılan dermatolojik muayene ile maksimum sonuç için size ait tedavi şeması oluşturulur.

İşlem rahatsız edici midir?

Hayır. Elos ile cilt gerginleştirme tedavisi konforlu bir tedavidir ve lokal anesteziye ihtiyaç yoktur. Ayrıca elos sisteminin derinizi güvence altına almak için monitorize eden ve belli bir ısıda tutmayı sağlayan soğutma sistemi mevcuttur.

İşlem oldukça kolaydır. Cerrahi ve anesteziye gerek yoktur, bu nedenle zamandan tasarruf sağlar. Uygulama en fazla yarım saat sürer.


Tedavi maliyeti nedir?

Tedavi maliyeti kişiden kişiye değişir. Dermatoloji uzmanı tarafından yapılacak muayene sonucunda tedaviniz ile ilgili bu tip detaylar belirlenecektir. Lütfen dermatoloji uzmanına başvurunuz.

Bu tedavi başka tedaviler ile kombine edilebilir mi?

0 yorum: