11 Şubat 2008 Pazartesi

İş yemeği nerede yenir

Ünlü erkekler, öğle yemeklerinde hem hızlı servis yapan hem de kolay ulaşılır mekânları seçiyor…

Bice: Nişantaşı, Abdi İpekçi caddesinde bulunan ünlü İtalyan restoranında, öğle saatlerinde bir çok ünlü iş adamını görebilirsiniz. Yan masalarda göreceğiniz ünlü erkeklerin yanısıra, lüks, şık ve önemli konuklarınızı yüzünüzün akıyla ağırlayacağı bir mekan. Yemeklere gelince, “Risotte Frutti di Mare” yani deniz mahsulleriyle yapılmış bir çeşit pilav. Eğer, rejimdeyseniz, bunu ana yemek yerine de yiyebilirsiniz.

Boğaziçi borsa: Son yıllarda açılan , manzarası, servisi, ve yemekleri açısında tercih edilen bir restoran. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonunun içinde bulunan Borsa’da, karışık ızgara, pirzola, şiş ve beytiden oluşan Borsa kebabını beğeneceksiniz.

La Maison: Çırağan’daki La Maison otelinin terasındaki Fransız restoranı muhteşam manzarasıyla iş adamlarının uğrak yeri. Marmara ve Yıldız Parkını bütün haşmetiyle gösteren restoranda gerçekten güzel bir kalabalıkla keyifli bir yemek yiyebilirsiniz

Le Sellect: Levent-Etiler bölgesinin en rağbet edilen restoranlarından biri olan Le Sellect, aynı zamanda iş ve sosyete dünyasının uğrak yeri. Kurbağa bacağı tavsiye edilir. Tatlı sevenler ise kestaneli çikolata fincanını asla ihmal etmesin.

0 yorum: