11 Şubat 2008 Pazartesi

İş üstünde yakalarsanız

İşten çıkıp yorgun argın eve geldiniz ve sevgilinizi ya da eşinizi kendi evinizde başka biriyle beraber olurken yakaladınız. İlk tepkiniz ne olurdu? İşte size gerçek “iş üstünde yakalama” hikayeleri ve aldatılan eşlerin verdiği tepkiler…

32 yaşındaki Elif, çalıştığı emlak ofisinden eve döndüğünde erkek arkadaşı Cengiz’i başka bir kadınla seks yaparken yakaladı. 6 sene önce gerçekleşen olayı anlatan Elif, “Erkek arkadaşımı kendi yatağımda başka bir kadınla gördüğümde şok geçirdim.

Orada öylece kımıldamadan durup, bir süre onlara baktım.” diyerek yaşadığı şoku dile getirdi.

“Orada o kadar uzun süre kımıldamadan beklemiş olmalıyım ki, nerdeyse benim kadar üzgün olan kadın eşyalarını toplayıp gitmişti bile…” diyen Elif, tüm özür dilemelerine ve açıklamalarına rağmen Cengiz’i de evden kovduğunu anlattı.

Olaydan 6 gün sonra, yatağında erkek arkadaşıyla birlikte yakaladığı kadının kapıda belirdiğini anlatan Elif, çok üzgün olduğunu söyleyen ve Cengiz’in bir kız arkadaşı olduğunu bilmediğini anlatan kadınla daha sonra çok iyi arkadaş olduklarını belirtti.

Tatildeki ihanet
Geçen yaz, yeni beraber olmaya başladığı Volkan ile Antalya’daki yazlık evlerine giden 23 yaşındaki Didem, onu başka bir kadınla beraberken bastı. İlk tanıştıklarında Didem’e çok centilmen ve kibar bir erkek görüntüsü veren Volkan ile uzun süre mektuplaştıklarını anlatan Didem yaz tatilinde Volkan tarafından bir tatil daveti aldığını ve buna çok sevindiğini belirtti.

İlk zamanlarda güzel geçen tatil daha sonra Volkan’ın şüphe çeken hareketleri ile tam bir kabusa dönüştü.

Tatilin son günlerinden birinde, unuttuğu kredi kartını almak için eve geri dönen Didem, erkek arkadaşını başka bir kadınla yatakta yakaladı. “Onları gördükten sonra avazım çıktığı kadar bağırdım ve evden dışarı çıktım.” diyerek yaşadığı ihaneti anlatan Didem, bütün parası ve eşyaları evde olduğu için geri dönmek zorunda kaldığını fakat eşyalarını topladıktan sonra ilk uçakla geri döndüğünü ifade etti.

Karmaşık ilişkiler
Son aldatma hikayesi ise diğerlerinden biraz farklı… 21 yaşındaki Cem, homoseksüel sevgilisi Tayfun’u en iyi kız arkadaşıyla seks yaparken yakaladı. Aralarındaki homoseksüel ilişkiyi, en iyi arkadaşları olan Gizem hariç herkesten sakladıklarını söyleyen Cem, “Gizem ikimizin de en iyi arkadaşı idi.” diye konuştu.

Tayfun’un üniversiteye gitmesi yüzünden ayrıldıklarını belirten Cem, “Tayfun, üniversiteyi bitirip geri geldiğinde ona karşı olan hislerimin tekrar canlandığını hissettim. Ben, Tayfun ve Gizem bir gece eğlenmek için bir bara gitik ve çıkışta Tayfun’un evinde uyumaya karar verdik.” diyerek ihanet gecesini anlatmaya başladı. Gece uyandığında Tayfun’un odasına giren Cem, eski sevgilisini en iyi arkadaşı Gizem ile sevişirken gördü. Ne yapacağını şaşıran Cem, evi terk ederek kendi evine gitti. Ertesi gün telefonda aldığı haber ise, Cem için ikinci bir şok oldu. Bu haber, Tayfun’un Cem’den ayrıldıktan hemen sonra Gizem ile beraber olmaya başlamasıydı. İkisi de bu ilişkiyi Cem’den saklamışlardı. Tayfun hayatında ilk defa normal bir kadına aşık olmuştu. Gizem gerçekleri biliyor ve Tayfun’u olduğu gibi kabul ediyordu. Hâl böyle olunca Cem kendi içinde Tayfun ile birlikteyken mi yoksa ayrıldıktan sonra mı aldatıldığını sorgulamaya başladı.

0 yorum: