9 Şubat 2008 Cumartesi

Değişiklik iyidir

Kadınlar, kullandıkları saç boyasının zarar vermeyeceğine emin olmak istiyor ve güvenebilecekleri boyayı arıyorlar. Kadınlar ve saç boyaları arasındaki ilişki her zaman çok yakın olmuştur. Yapılan araştırmalara göre, kadınların yüzde 50’si değişik görünmek ve beğenilmek, yüzde 45′i saçlarına değişik yansımalar katmak, yüzde 40′ı beyaz saçlarını kapatmak için saçlarını boyuyor.

Hemen hepsinin beklentisi ise, saçlarının boya işlemi sırasında yıpranmaması, rengin doğal ve uzun süre kalıcı olması, beyaz saçlarının tamamen kapanması, boyanın kolay ve hızlı, sonucun farkedilir olması…

Kadınlar, saçlarına zarar vermeyeceğine emin oldukları zaman en uçuk görünen renkleri bile denemekten çekinmiyorlar.

Doğal renkler…
L’Oreal laboratuvarlarının geliştirdiği Excellence Creme Canlandırıcı Saç Boyası’nın ileri teknolojiye sahip formülü, en hassas saçları bile boya işlemi sırasında içten koruyor ve saçlara iki boyama arasında uzun süre canlılık kazandırıyor. Excellence Creme’in içereğindeki L’Oreal’in üstün performanslı renklendirici elementleri sayesinde renkler doğal ve yansımalar yoğun…

Excellence Creme’in krem kıvamı, saçları mükemmel bir şekilde sarıyor, akmıyor ve beyazları diplerden uçlara kadar tamamen kapatıyor.

Evde boyamak kolay!
Excellence Cremi’in boyadan sonra kullanılan krem ve bakım ürünü saçların kolay taranması ve rengin uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor.

Saçını evde tek başına boyamak için uzman olmaya gerek yok. Saçlarını daha önce hiç boyanmamış kadınlar, genelde saçlarını evde boyamaya cesaret edemezler. Oysa ki bugün saçını evde boyamak kadar kolay bir şey yok! Çünkü, L’Oreal Paris’in sunduğu Excellence Creme Canlandırıcı Saç Boyası setinin içinde boyama işlemi için gerekli olan tüm malzeme hazır durumda.

0 yorum: