11 Şubat 2008 Pazartesi

İtalyan erkeği gibi

Kadınlar, İtalyan erkeklerinin giyim tarzını hep beğenirler. Ama bizim erkekler de onlar kadar şık. Ülkemizde, şık giyinen, modayı takip eden erkeklerin sayısı hızla artıyor. “Erkeklere özel” markaların bu değişimdeki rolü büyük. Bu markalardan Damat-Tween, Options adı altında açılan seri sonu mağazasıyla erkeklere inanılmaz bir fırsat sunuyor.

Ekonomik fiyat seçenekleriyle modayı yakından takip etmek isteyenler, Damat-Tween gömleklerinin seri sonu modellerini, “Gürsel Mahallesi Yalım Sokak No. 5 Okmeydanı” adresinde hizmete giren Options, mağazasında bulabilirler.

Tween’in milenyum modasına uygun kreasyonlarının yanı sıra, özel günler için tasarlanan modern smokin modelleri de kış sezonunda her an şık olmak isteyen erkekleri Tween mağazasında bekliyor.

Mithat Selection, 70 senelik geçmişi olan Mithat Topluluğu’nun erkek giyim markası. Geleneksel ve kaliteli yünlerden üretilen takımlar, ceket ve pantolonlar, ciddi ve kibar bir tarz benimseyenler için.

Mithat Selection’un milenyum modellerinde pratiklik ön planda. Yünlü kumaşlarda özel apre işlemeleri kullanılarak, kumaşın ütü tutma kabiliyetini sağlayan bir doku elde edilmiş. Gömleklerin yumuşak dokuda olmasının tercih edildiği kreasyonda, kravatlar da yünlü kumaştan.

0 yorum: